Kaptanınız Konusuyor- Fransa'da Milli Maç Deneyimi

Merhabalar,

Geçen hafta çok farklı bir deneyim yaşadım. THY firmasının düzenliği Kaptanınız Konuşuyor yarışmasına katıldım ve ilk haftanın kazananı olarak Türkiye-Hırvatistan maçına gittik. İlk arandığımda ulaşımın ve konaklamanın tek kişilik olduğu belirtilmişti söz konusu Fransa-Paris olduğu için eşimle birlikte gidelim dedik kendisinin uçak biletini aldık bu süre zarfında THY firmasından benimle iletişime geçen Emre Bey'i baya bir aramış,e-mail atmış ve bunaltmış olabiliriz. Kendisi bir kere bile olumsuz bir diyalogta bulunmamış aksine eşim için konaklamada yardımcı olmuştur üstüne üstlük bonus olarak bize eşim içinde bir maç bileti ayarlamıştır. Benim için gezinin güzelliğinin yanında Emre Bey'in yardımcılığı bu macerayı bir kat daha güzelleştirmiştir. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Paris'te bulunduğumuzda Westin - Hotel de Vendome otelde konakladık. Paris'in en eski ve en merkezi otellerinden biriydi. Otel her yere maksimum 1 saat uzaklıkta biz rahatlıkla iki güne Eiffel Kulesi,Şanzelize Caddesi (Champs-Elysees), Louvre Müzesi,Notre Dame Katedrali ve Moulin Rouge gezebildik ve tabiki Türkiye-Hırvatistan maçını. Bizim bu gezimizde bir bonusta Eiffel'in kırmızı beyaz renklere bürünmesi oldu. Kendimi gerçekten şanslı hissediyorum.

Maç çok heyecanlıydı yenilsekte bu atmosferi yaşamak gerçekten bambaşkaydı.



İki rüya gibi günün ardından Paris Charles de Guelle havaalanında rotarsız bir şekilde İstanbul'a indik. Bu güzel gezi için Türk Hava Yollarına ve özellikle Emre Bey'e teşekkür ederim.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sosyal Eküriler Paylaşım Alanı © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops