Anadolu Efes-Baskonia İspanya Maç Gezisi


Merhabalar,
Gezen bir aile olarak biz yine bir (ama bu sefer gerçekten çok kısa) gezi maceramızı sizinle paylaşacağız. 
Basketbolu ailecek çok severiz. Hatta kızımızı 1.5 yaşında şimdiden maçlara götürmeye bile başladık. Anadolu Efes Spor Kulübü sosyal medya hesaplarını gezerken bir tur programı dikkatimizi çekti. Anadolu Efes'in, İspanya'nın Baskonia takımı ile oynayacağı maç için planlanan bir tur. Hemen eşimle görüştük vizeler hazır olduğu için geliyoruz dedik ve 1.5 günlük bir maceraya adım attık. 😊
Oyuncular ile birlikte aynı uçakta gittik. Hepsi o kadar bizden, o kadar iyiler ki sohbet ederken sanki hepsi ile daha önce sohbetiniz varmış gibi hissediyorsunuz. 

İspanya'da Vitoria Gasteiz şehrine gittik ve orada konakladık bir gece maç akşam saatlerinde olduğu için 1 günü dolu dolu gezmeye ayırdık ve akşam otel önünden maçın yapılacağı Fernandp Buesa Arena-ya geçiş yaptık.
                                 

Maç çok çok çok heyecanlıydı. 1 sayı fark ile yenilsekte hissettiğimiz heyecan çok farklıydı. 
                                 

Aynı gün yine oyuncularla birlikte Türkiye'ye döndük. Uçakta birde basket topumuza tüm oyunculardan imza aldık. Hem Base Duru hem bizim için gerçekten sıradışı bir etkinlik oldu. Sizde böyle farklı ve kısa bir gezi planlamak tabiki aynı zamanda Anadolu Efes'in yanında olmak isterseniz Efes Tur'u takip edebilirsiniz. Efes Tur'dan iletişime geçtiğimiz Faruk Bey her konuda yardımcı, duyarlı ve iyi niyetli. İsteklerinizi ön planda tutup heöen gerçekleştiyor. Kızımız için hiçbir ücret ödemediğimiz halde ona uçakta bir koltuk ayrılmış,otelde extra yatak sağlanmış hatta ve hatta maç bileti bile ayarlanmıştı. Süprizlerden ve bu şekilde tur programlarımdan yararlanabilmeniz için Anadolu Efes sosyal medya sayfalarını ve Efes Tur internet sitesini takip etmenizi şiddetle öneririm. 

Ebru ☺️




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sosyal Eküriler Paylaşım Alanı © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops