Trndciler Garnier saf&temiz 3ü1aradayı deniyor.

Trndnin Türkiye deki ilk projesinde saf&temiz 3ü1 arada ile cildimize pürüzsüz bir görünüm kazandırıyoruz.



Geçenlerde trnd projesine katılma talebim sonucu bana gördüğünüz paket geldi. İçeriğini görünce çok şaşırdım. Hemen kuzenlerimle birlikte kullanmaya başladık. Tabi başlamadan önce paketle birlikte gelen yağ testini yaptık. 

Yağlı çıkan ciltlerimizin sadece iki haftalık düzenli kullanım sonucunda normal bir cilde yaklaştığını gördük. Hem peeling yapıp ciltten ölü deriyi atıyoruz, hem yüzümüzü yıkıyoruz dilersek de yüzümüzde bekleterek maske yapıyoruz. Ben bu yazıyı yaparken yüzümde maskem var :) çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum. 3ü1 arada olması ürünü diğer markalardan farklı kılıyor. Sorularınızı yorum olarak sorabilirsiniz.



Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada ve kullanımı

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada'nın içeriğinde neler var?

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada'nın içeriğinde mineral özleri, salisilik asit, çinko türevi ile zenginleştirilmiş formül ve beyaz kil yer alır. Saf & Temiz 3'ü 1 Arada'nın içeriği sayesinde cildindeki sebumu düzenler, gözeneklerini temizlersin. Aynı zamanda cildini matlaştırırsın ve dengelersin.

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada benim cildime uygun mu?

Eğer karma veya yağlı bir cildin varsa, evet! Cildinde parlama meydana geliyorsa ve siyah noktaların varsa Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada cildin için uygundur.

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada nasıl kullanılır?

Saf & Temiz 3'ü 1 Arada'yı üç farklı şekilde kullanabilirsin:

  • Temizleme: Islak yüzüne nazikçe yedirerek uygula ve su ile durula. Cildini bu şekilde her gün temizleyebilirsin.
  • Peeling: Islak yüzüne dairesel hareketlerle masaj yaparak uygula ve su ile durula. Günlük olarak peeling yapabilirsin.
  • Maske: Yüzüne uygula, 3 dakika kurumasını bekle ve su ile durula. Haftada 2-3 kez maske yapabilirsin.

Bu uygulamalar sırasında göz çevreni korumaya dikkat etmelisin. Gözüne temas etmesi halinde bol su ile durulamalısın.

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada'nın farkı nedir?

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada sana birçok cilt problemiyle baş edebilmen için birden fazla ürün yerine tek bir ürün sunar. Zaman kaybetmeden ve daha pratik bir yolla cildini derinlemesine temizlemeni sağlar.

  • Temizleyici olarak kullandığında cildindeki sebumu dengeler ve içeriğindeki çinko türevi ile cildini derinlemesine temizler.
  • Peeling yaptığında gözeneklerini derinlemesine temizler.
  • Maske olarak uyguladığında ise içeriğindeki beyaz kil sayesinde cildini matlaştırır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sosyal Eküriler Paylaşım Alanı © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops